knuffels op de catwalk

Tijdens de hausmesse van Schoppel (zie vorig bericht ) was er ook een modeshow, waar kleding, gebreid van Schoppel-garens werd geshowd. Er was een heuse catwalk gemaakt in één van de ruimtes van de fabriek, waar mooie dames en ook een jongen van alles showden. Meneer Schoppel vond het een goed idee om ook de knuffels daar te laten zien, en zo verschenen Saar, Jacobus, Vera en Lijs op de catwalk.

En hier staat meneer Schoppel met de beren die ik voor het bedrijf heb gebreid, onder zijn arm met een klant te praten.

nieuwe kleur

Dit weekend ben ik bij Schoppel geweest, de fabrikant van de bij velen van jullie bekende zauberballen. Schoppel hield dit weekend een “hausmesse”, een bijeenkomst waar winkeliers uit Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland waren uitgenodigd om elkaar in een feestelijke setting te ontmoeten, de nieuwe collectie te bekijken, en bestellingen te doen.
Ik was uitgenodigd om de show een beetje op te leuken met mijn sokkenbreimachine en de knuffels, waarvan vele van Schoppelwol gebreid zijn. En omdat ik daar was kan ik jullie nu, voordat deze in welke winkel dan ook te koop is, één van de nieuwe kleuren zauberball laten zien. Met dit garen heb ik het weekend op mijn sokkenbreimachine gebreid, zodat de bezoekers het vernuft van de machine konden bewonderen.
Ik heb een heel leuk weekend gehad, maar het was ook erg druk en dus vemoeiend. Daarom later mee over de Schoppel Hausmesse

Lijs, het patroon is klaar

Het patroon van Lijs is klaar.
Om een patroon te kopen, maak je €4,50 over op rekening 8419398, tnv AN Wilschut, Enschede.
Stuur mij een email als je het geld hebt overgemaakt en vermeld in de email het rekeningnummer (of de 1e 4 cijfers van het rekening nummer) waar het geld vandaan komt en de naam van het patroon dat je wilt kopen. Zodra het geld is overgemaakt, ontvang je het patroon via de mail.

Er zijn ook gedrukte patronen. Om het patroon als boekje te kopen maak je € 5,50 over. Stuur mij een email, zoals hierboven beschreven en geef hierin ook je adres. Zodra het geld is overgemaakt doe ik het patroon op de post.

Voor internationale betalingen:
IBAN NL77INGB0008419398

BIC INGBNL2A

Lijs op de handwerkbeurs

Morgen, tijdens de handwerkbeurs gaat het nieuwe patroon van Zijmaakthet, Lijs,  in de verkoop. Deze week zijn ze aangekomen, 2 grote dozen met gedrukte patronen, elk bijna 30 kg.

Op de beurs zijn ook deze 2 tortelduifjes te zien, Valentijn is nog maar net voorbij.

en ook deze aap van fantasie-garen. Je vindt mij op de handwerkbeurs in stand 92.