LET OP: BESTELLINGEN IN DE WEBWINKEL WORDEN PAS VANAF 23 FEBRUARI VERWERKT

In verband met de voorbereiding van de handwerkbeurs en van mijn verhuizing kunnen we bestellingen in de webwinkel pas vanaf 23 februari weer verwerken. De winkel gaat niet echt dicht – zo blijft de informatie over de garens en pakketten wel zichtbaar,  en bovendien is het mogelijk om patronen als download te bestellen;  die bestellingen worden namelijk automatisch verwerkt.

SONY DSC

Het garen voor deze vrolijke apen familie is te koop op de handwerkbeurs.  Er is ook een versie in het blauw.

SONY DSC

De haren van deze Jutta zijn gehaakt van Schoppel zauberball.  Dit is een ongetwijnd garen en daardoor is het effect heel anders dan wanneer je “gewoon” sokkengaren gebruikt.

Fair trade biologische katoen van Debbie Bliss

SONY DSC

We hebben een nieuwe katoen in het assortiment,  mooie biologische katoen,  en fairtrade,  dus met respect voor de mensen die werken in het productieproces,  gemaakt.

SONY DSC

In tegenstelling tot veel andere biologische katoen,  zijn er van deze katoen ook multicolor bolletjes,  bij elkaar dus erg geschikt om mooie knuffels van te maken,  en dat hebben we gedaan.

SONY DSC

Dit garen is op de handwerkbeurs in Zwolle voor het eerst te koop,  na de beurs komt het ook in de webwinkel. We hebben de mooiste multicolors uitgezocht en de daar bijpassende effen kleuren.
Na de beurs komt het garen ook in de webwinkel.

SONY DSC

Het garen wordt geleverd op bolletjes van 50 gram met een looplengte van 125 meter,  knuffels van dit garen brei je op naald 3.  De multicolor versie kost € 5,80 per bol,  effen bolletjes kosten € 4,80.