Workshop Magic Loop breien

Komende Zaterdag geef ik een workshop magic loop breien in Franeker bij Selden sa. Informatie hierover is te vinden op de site van Selden sa,  daar kun je je ok inschrijven voor de workshop.

Tijdens deze workshop gaan we oefenen met het breien van een klein rondje op een (te) lange rondbreinaald. Dat is handig om sokken te breien,  maar ook als je een knuffel wilt breien op een rondbreinaald,  is deze techniek onontbeerlijk.

Een beetje afhankelijk van de belangstelling van de cursisten,  zal ik ook wat uitstapjes rond deze techniek laten zien,  zoals het maken van een dichte opzet,  of het breien van 2 rondjes in 1 keer,  zodat je de 2 benen van een knuffel,  of 2 sokken in 1 keer kunt breien op 1 rondbreinaald.

SONY DSC

En natuurlijk mogen er een heleboel knuffels mee,  in ieder geval de knuffeltjes op de foto hierboven.  Wist je dat het pakket voor deze knuffeltjes nu ook in de webwinkel staat.

Kortom, we gaan er een gezellige boel van maken, en als je een vraag hebt over het breien van een knuffel,  dan is daar vast ook nog wel wat tijd voor.