Handwerkbeurs in Zwolle

Dit jaar is de handwerkbeurs in Zwolle van donderdag 11 februari tot en met zondag 14 februari en wij gaan naar de beurs.  Het is hier al heel wat bedrijvigheid,  er moeten patronen gedrukt en in herdruk,  er moet voldoende garen worden ingekocht,  en alles moet worden uitgezocht voor de beurs.

Als nieuwtje deze beurs is er een geheel herziene versie van het patroon van Lijs.  Lijs heeft een zakje op haar buik gekregen, met daarin een klein Lijsje.

SONY DSC

En zo zitten hier verschillende moeders Lijs met hun kindjes veilig in de buidel te wachten tot ze mee mogen naar de beurs.

SONY DSC

Voor mensen die ons al eerder bezochten op de handwerkbeurs in Zwolle:  we staan op een andere plaats,  maar we hebben wel een extra grote stand,  zodat er heel veel knuffels mee kunnen naar de beurs.

Behalve als moeder met kindje,  doet Lijs het ook goed als clowntje:

SONY DSC

of als schaap:

SONY DSC

Ik zou zeggen,  kom allemaal gezellig naar Zwolle,  om alle nieuwe knuffels in het echt te zien.

winterhandwerkmarkt in Burgum, Friesland

IMG_0759

Aanstaande zondag is de winterhandwerkmarkt in Burgum. Zijmaakthet heeft daar een stand.  Dus,  woon je in het Noorden,  of heb je zin om langs te komen,  kom dan gezellig naar Burgum.

Ik heb een stand,  maar ik neem een deel van de voorraad en de knuffels mee.  Dus,  als je komt en iets speciaals op het oog hebt,  laat dat dan even weten,  dan zorg ik dat ik jouw keus bij me heb.

effen licht blauw en print blauw   // effen roze en print roze

Deze 2 komen in ieder geval mee,  ze zijn nieuw en willen zichzelf graag showen.

IMG_0760