Deze kleur kan ook

Hier zagen jullie Vera als beer P met jas en hoed, klassiek met een blauwe jas en een rode hoed. Maar het kan natuurlijk ook anders, zoals dit beertje, een lief klein beertje, met een groen gemêleerde jas en een effen groene hoed.

Hij is heel trots op zijn kleren. Vorige week is hij op reis geweest, helemaal naar Haarlem om op een markt zijn patroon te promoten, en toen hij deze week weer thuis kwam, lag er een jasje op hem te wachten. Gisteren heb ik er een hoed bij gebreid.

Die hoed is wel mooi, maar de capuchon zit eigenlijk ook wel lekker.

Klik op één van de foto’s voor meer informatie over de gebruikte garens.

10 thoughts to “Deze kleur kan ook”

  1. Schattig zeg, het lijkt wel alsof hij een gipsen voetje heeft, zou leuk kadootje zijn voor iemand die zijn of haar been gebroken heeft… 🙂

Reacties zijn gesloten.