Victoria de tweede

Van de week kwamen ze binnen,  mooie gedrukte boekjes met het geheel herziene en opnieuw ontworpen patroon van Victoria. Ik vind het altijd weer spannend om de dozen uit te pakken: Is het mooi geworden? Komen de foto’s goed uit? heb ik niet per ongeluk iets vreselijks over het hoofd gezien?
Gelukkig zijn ze vrijwel altijd mooi en goed,  en dat geldt ook voor Victoria II.

kleurstelling Carmen

Victoria II is dezelfde teckel als de eerste Victoria,  ik heb de teckel echter helemaal opnieuw ontworpen,  je begint zelfs op een ander punt te breien. Dit nieuwe patroon is in lijn met de andere patronen van Zijmaakthet en we hebben het patroon dan ook met trots en vertrouwen in de webwinkel gezet.

Op dit moment zijn er 2 Victoria pakketjes,  deze week komen er nog meer bij.  Je hebt voor Victoria niet zo veel garen nodig,  ongeveer 100 meter. Je kunt Victoria van alle garens die in de webwinkel van Zijmaakthet zitten breien van 1 bol.

kleurstelling herfstwind

Zelfs in de oude,  naar mijn idee te ingewikkelde, versie was het patroon van Victoria populair. Ik vind het erg leuk dat ik het patroon nu aan een breder publiek beschikbaar kan stellen. Een teckel in kennelijk een speciaal beest,  er zijn erg veel liefhebbers.

grijs