Wij gaan op reis!!

In het voorjaar kreeg ik de volgend mail:

En nog een vraagje. We gaan in oktober naar Nepal en willen daar o.a een weeshuis bezoeken en ook  gezinnen die nog steeds in tenten wonen vanwege de aardbeving van vorig jaar. Ik ga natuurlijk wat kleine knuffels breien maar ik kan niet zoveel breien vanwege mijn zere pols.Nu is mijn vraag of u misschien wat knuffels hebt waar je niets meer mee doet om mee te nemen naar Nepal?
Het duurt nog een hele tijd voor we gaan , maar we zijn er al druk
mee bezig. We gaan met 2 stellen waarvan 1 persoon ( Conny ) een tijdje in
Nepal als vrijwilligster heeft gewerkt in een weeshuis. Ze heeft nog steeds
contact met Binu een Nepalese waarmee ze heeft samengewerkt. Eerst maken we
een trekking van 21 dagen. Als we hiervan terug zijn gaan we naar een dorpje
in de bergen waar de mensen nu nog steeds in tenten wonen en gaan we Binu
bezoeken. We zijn ook al kleertjes aan het verzamelen voor de kinderen .
Gelukkig mogen we 30 kg bagage meenemen. Conny is pas jarig geweest en heeft
in plaats van cadeaus geld gevraagd voor Nepal. Ze is nu aan het uitzoeken
waaraan ze dit gaat besteden. Waarschijnlijk aan onderwijs voor de kinderen.
Je kunt je voorstellen dat al deze voorbereidingen al zoveel plezier geven.
Rond half november zijn we weer terug.

Tja,  daar kun je geen nee op zeggen, in tegendeel, ik ben blij om met de knuffels van Zijmaakthet bij te kunnen dragen aan dit initiatief.

SONY DSC

Vorige week zijn deze knuffels op reis gegaan,  eerst naar Veldhoven van vandaar mee met het vliegtuig naar Nepal. Ze zijn wel blij dat ze samen zijn, zo’n reis is best spannend. Maar ze verheugen zich er allemaal op om in Nepal het vriendje te worden van een kindje daar.

One thought to “Wij gaan op reis!!”

  1. Hallo, ik heb een heel deel zelfgebreide knuffels waar ik niets mee doe, het zijn NIET ALLEMAAL “zij maakt het” knuffels, maar ik geef ze graag voor het goede doel. Ik woon in België. Groetjes.

Reacties zijn gesloten.