Daarom zijn wij komend weekend NIET in Zwolle bij de breidagen

Wij gaan dus niet, niet naar de breidagen, en dat scheelt heel veel gedoe en vooral energie.
Anna en ik zijn er niet,  maar de patronen van Zijmaakthet zijn er gelukkig wel. Je kunt terecht bij de volgende stands:
Knitted Knots,  stand nummer 23
Wol met Verve, stand nummer 12
Het wolhuis, stand nummer 8
Koperdraadje, stand nummer 47

Verder heeft Loret Karman, stand nummer 7, een ruime voorraad Victoria patronen ingekocht, zij heeft ook leuke voorbeelden van deze knuffel.

Wij gaan dus niet, en wel hierom. Zoals velen van mijn klanten weten, leef ik met de gevolgen van een herseninfarct en daardoor heb ik heel weinig energie. Ik kan die beperkte energie maar 1 keer gebruiken. Patronen schrijven is mijn belangrijkste bezigheid, en ik heb besloten om daar voorrang aan te geven.

Als direct resultaat van dit besluit kan ik jullie een sneak preview geven van Olivier, een nieuwe knuffel; het patroon zal op de handwerkbeurs in Zwolle, in februari, in de verkoop gaan.

Red to go

Ik heb de laatste tijd een aantal knuffels gezien, genaaid in patchwork,  met verschillende kleuren, structuren en stofjes. Dat wilde ik graag in een gebreide knuffel realiseren, echter met behoud van de Zijmaakthet-wet:  in één stuk gebreid. Dat is wel een uitdaging,  maar het is gelukt, zie hier het resultaat.  En nu kan ik rustig aan het patroon voor deze knuffel schrijven,  in plaats van hectisch in de weer zijn met het versjouwen van bakken met bolletjes wol.

SONY DSC SONY DSC SONY DSC

Ik weet het,  velen zitten te wachten op het patroon van Julius,  het vriendje van Jutta. Daar ben ik ook mee bezig. Maar soms moet ik gewoon de creatieve stroom zijn gang laten gaan. Olivier is daarvan het resultaat.

8 thoughts to “Daarom zijn wij komend weekend NIET in Zwolle bij de breidagen”

 1. Wat een leukerd in dit ontwerp ook weer, succes met het uitwerken van het patroon.
  Ook deze ga ik zeker kopen.

  Groetjes van;
  Yvonne Hulsman.

 2. Beste Annita,
  Wat weer een prachtontwerp!
  Hoop je te zien in op de Handwerkbeurs in februari, en dan koop ik het patroon van Olivier bij je!
  Groet, Heidy

 3. Wat is Olivier leuk, een echte uitdaging om te breien. Ik bied me weer aan om proef te breien maar ik kan me indenken dat je het eerlijker vindt als het via Facebook gaat, wie het eerste reageert ook mag breien.
  Groet, FrancinE

 4. Oh, ik wist helemaal niet dat je een infarct hebt gehad, dan kan ik je alleen maar bijtreden als je zegt dat je je energie moet doseren en nuttig gebruiken. En dan gebruik je ze best om dingen te doen die je graag doet en bij jou is dat blijkbaar patronen maken en wij zijn daar superblij mee, want je patronen zijn uniek en supermakkelijk om te maken zoals jij alles netjes uitschrijft. Ik heb ze bijna allemaal en ben bezig om ze allemaal te maken. Heel veel moed en dankjewel voor je patroontjes!

 5. Het is maar goed ook dat je niet bent gegaan. Super druk en alles dicht op elkaar . Het kostte mij als bezoeker enorm veel energie om daar alleen al rond te lopen. Ik kijk uit naar de handwerkbeurs in Februari je nieuwe patroon ziet er weer super leuk uit!

 6. Allereerst beterschap gewenst.

  Hebben ze ook rondbreinaalden van hiya hiya (de allerdunnste 0,7) bij zich?

  Groetjes Anna

 7. Hallo Anita. Wat weer een prachtig nieuw patroon! Een hele uitdaging met die kabels erin. Ik zou hem met veel plezier voor je willen proefbreien als het zo ver is.Veel susces en plezier met alle dingen waar je mee bezig bent . Groet

Reacties zijn gesloten.