Nieuwe kleuren zauberball katoen

Gijs in Zauberball katoen, kleur Downtown

Er zijn mooie nieuwe kleurtjes van het garen zauberball katoen van Schoppel. Van één van de nieuwe kleurtjes breide ik deze Gijs voor de firma Schoppel. Hij staat in het nieuwe Duitse patronenboek van Schoppel.

zauberball katoen, kleur Downtown

Downtown is een vrolijke kleurcombinatie, zonder echt schreeuwend te zijn.

zauberball katoen, kleur Bankgeheim

Deze combinatie van paarse en lila kleuren heet “Bankgeheim”. We hebben nog geen voorbeeld in deze kleurcombinatie. Ik kan met er allerlei leuk knuffels van voorstellen. Als je er een aapje van zou willen breien, zit er voldoende van de lichte lila kleur op voor het gezichtje, de donkerder kleuren kun je dan gebruiken als hoofdkleur.

Wist je trouwens dat alle Schoppel katoenen garens worden gemaakt van biologische verbouwde katoen uit Griekenland?