Fris nieuw kleurtje

Deze grote aap is gebreid van een nieuwe kleurstelling van de Schoppel zauberball katoen crazy. Het is een lieve nieuwe aap; hij zit te wachten op zijn nieuwe vriendje, een kleinzoon die binnen 1 maand wordt verwacht.

De firma Schoppel is, net als veel andere bedrijven, een beetje van slag door de coron-crisis. Zij maken een planning voor wat ze verwachten te verkopen en dat wordt geproduceerd. Maar, nu veel meer mensen aan het breien zijn door de Corona-crisis, klopt de planning niet meer. Daardoor zijn veel garens gedurende lange tijd niet meer leverbaar, sommige pas in oktober.

Wij hebben van de nood een deugd gemaakt door een extra kleurstelling toe te voegen aan het assortiment van de zauberball cotton crazy, en ik ben er blij mee, het is toch echt een lieve aap geworden. Deze kleurstelling is ruim op voorraad bij ons en wordt een blijvertje in het assortiment van Zijmaakthet.