Schoppel zauberball 100

Dit beertje is al heel lang een favoriet in de collectie van Zijmaakthet. Het beertje heeft echter al een hele tijd niet in de webwinkel gestaan, omdat we er na de hack van onze website nog niet aantoe waren gekomen om het garen waarvan hij is gebreid weer in de webwinkel te zetten.

Niet handig natuurlijk, want garen dat niet in de webwinkel staat, wordt ook niet verkocht; jammer voor de klanten en jammer voor ons.

Gelukkig staat de zauberball 100 nu weer in de winkel. Dit garen is heel geschikt voor dit soort kleine knuffeltjes. Er zitten namelijk meerdere kleuren op 1 bol, en van elke kleur vind je een lang stuk op de bol, zodat je bv een jasje of een deel van het beertje gemakkelijk in 1 kleur kunt breien.

Dit aapje is gebreid van hetzelfde soort garen, echter in een andere kleur.

Similar Posts