Zauberball katoen crazy 4

Altijd, als de firma Schoppel uit Duitsland met een nieuw garen komt, maakt mijn hart een sprongetje. Het is altijd mooi, en vaak is het geschikt voor de webwinkel van Zijmaakthet.

Deze keer is het een mooie dunne katoenen versie van de Zauberball, een prachtig garen met hele mooie kleurtjes, en dan ook nog biologisch en verantwoord geproduceerd in Europa. Ik kon niet wachten om het in huis te hebben en ermee te breien.

Dit aapje, met de jurk van Rikki, staat vanaf vandaag in de webwinkel. 1 bol is voldoende voor alle kleurtjes van het aapje en de jurk. Ze heeft hier de jurk van Rikki aan, maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor een jurk of een broekje van het patroon “kleding voor Jacobus en Saar“.

Het garen is natuurlijk heel geschikt voor een knuffel, maar je kunt er ook heel mooie kleding van breien, zoals deze trui voor mijn kleindochter van 3 jaar. Gelukkig kan ze er nog een hele tijd in groeien.

Deze muis Suusje is gebreid van de kleurstelling “zomersprookje”. Ik ben bezig met de bijbehorende Karel. Als die af is, komen zij ook in de webwinkel.

Similar Posts