In de hoofdrol: Schoppel Alb Lino

Schoppel Alb Lino is een prachtig garen dat bestaat uit 85% merino-wol en 15% linnen. Het wordt geleverd op bollen van 100 gram en 400 meter. Het garen voelt zeer prettig aan. het is een luchtig garen; daarom brei je verrassend veel uit 1 bol.

De firma Schoppel zorgt niet alleen voor mooie garens, maar ook voor de schapen die de wol moeten leveren. Zo heeft het bedrijf een kudde merinoschapen in Duitsland, die goed worden verzorgd. Zij leveren de wol voor de Alblino.

We hebben verschillende knuffels gebreid van Alb Lino, zoals de gezellig thee drinkende Gijsjes van de foto hierboven. Het kleine konijntje Karel dat uit de koektrommel snoept, is gebreid van zauberball katoen.

De stokstaartjes hierboven staan op de uitkijk. Ze zijn gebreid van Alb-Lino, ze zijn met z’n drieën gebreid van 2 bollen Schoppel Alp-Lino.

Ook de andere knuffels kunnen goed worden gebreid van dit garen, maar daar hebben wijn nog geen voorbeelden van. We kijken uit naar voorbeelden van van andere knuffels van dit garen.

Similar Posts