/ / / / Gijs met de jurk van Rikki

Gijs met de jurk van Rikki

Vanaf: 10,55

Deze Gijs wordt gebreid van Scheepjes Sunkissed en/of Scheepjes Organicon. Van deze katoenen garens van het merk Scheepjes kun je mooie knuffels breien. Het garen breit prettig, en voelt zacht aan. We bieden de keus uit de effen biologische Organicon en de gemêleerde Sunkissed. De garens hebben dezelfde looplengte en breien hetzelfde, daarom kunnen ze goed worden gecombineerd, bij voorbeeld om een mooie gestreepte Gijs te maken.

Het garen wordt geleverd in bollen van 50 gram met een lengte van 170 meter.  Brei deze scheepjes katoen met een stekenproef van ongeveer 30 steken en 36 naalden op 10×10 cm. Dat is naald 2,25 of 2,5. Gijs wordt ongeveer 45 cm lang.

Het jurkje (van het patroon van Rikki de Rat) is gebreid van Schoppel lifestyle, een superwash wollen garen. Dit garen is iets dikker dan het garen van Gijs; dat komt goed uit, want Gijs is ook iets groter. In het patroon van Rikki vind je aanwijzingen om het jurkje voor Gijs te maken. Brei Schoppel lifestyle voor dit jurkje op naald 3.

.

Beschrijving

.