Toont alle 4 resultaten

 • Gijs van Schoppel Zauberball katoen

  11,20

  Deze Gijs wordt gebreid van Schoppel zauberball katoen. Dit is een in kleur verlopend katoenen garen van de zauberball familie. Voor deze Gijs is 1 bol nodig. Gijs wordt in strepen gebreid; Dat kan door te breien met de draad aan de buitenkant, en de draad uit de binnenkant van de bol. Je kunt ook een extra bolletje winden van de helft van het garen. Doordat het garen in kleur verloopt, ontstaat een interessant streeppatroon. Maar, … je kunt Gijs natuurlijk ook zonder strepen in het kleurverloop van het garen breien.

  Zauberball katoen is een biologisch garen van de firma Schoppel uit Duitsland.

  Dit garen wordt geleverd in bollen van 100 gram met een lengte van 400 meter.

  Brei Zauberball katoen voor knuffels met een stekenproef van 30 steken en 38 naalden op 10×10 cm. Dit is naald 2,25 of 2,0. Gijs wordt ongeveer 35 cm lang.

  .

 • Gijs van Schoppel Edition 3

  15,20

  Deze Gijs wordt gebreid van Schoppel edition 3. Dit is een in kleur verlopend garen van de zauberball familie. Voor deze Gijs zijn 2 bollen nodig. Gijs wordt in strepen gebreid, om en om van beide bollen. Doordat het garen in kleur verloopt, ontstaat een interessant streeppatroon.
  Edition 3 is een superwash wollen garen van de firma Schoppel uit Duitsland. Edition 3 is mooi glad en een beetje elastisch en het breit daardoor heel prettig. Het resultaat is een mooi en regelmatig breiwerk.

  Dit garen wordt geleverd in bollen van 50 gram met een lengte van 150 meter.

  Brei Edition 3 voor knuffels met een stekenproef van 24 steken en 38 naalden op 10×10 cm. Dit is ongeveer naald 3 of nog een iets dunnere naald als je los breit. Gijs wordt ruim 40 cm lang.

  .

 • Gijs van Schoppel Relikt

  19,20

  Deze Gijs wordt gebreid van Schoppel Relikt.
  Dit is een gerecycled garen dat wordt gemaakt van de vezelresten die overblijven bij de productie van allerlei sokkengarens. Het garen voelt tweedrachtige aan en het heeft een prettige, wat stoere uitstraling. De samenstelling is 75% wol, en 25% diverse synthetische vezels.

  .

 • Gijs van Schoppel Zauberball katoen crazy

  25,80

  Deze Gijs wordt gebreid van Schoppel zauberball katoen crazy,  een 100% katoenen garen met een looplengte van 200 meter op 100 gram. Zauberball katoen is een veelkleurig garens met lange stukken van elke kleur. Voor dit grote konijn zijn 2 bollen nodig.

  Gijs is 55 cm lang

  Brei Gijs op naald  3,5. De stekenproef is ongeveer 20 steken en 28 naalden op 10×10 cm.

  .