Toont alle 3 resultaten

 • Olivier van Schoppel Lifestyle

  27,20

  Olivier is een fantasiebeest dat bestaat uit verschillende kleurvlakken, die wel allemaal aan elkaar worden gebreid. Het patroon beschrijft uitgebreid hoe je dat kunt doen. Deze Olivier is gebreid van 4 effen kleuren Schoppel lifestyle, een mooi, glad en soepel, wollen garen dat in de wasmachine kan worden gewassen. Voor deze Olivier zijn 4 bollen Schoppel lifestyle nodig, in 4 kleuren.

  Lifestyle is een superwash wollen garen van de firma Schoppel uit Duitsland. Dit garen wordt geleverd in bollen van 50 gram met een lengte van 150 meter.

  Brei Lifestyle voor knuffels met een stekenproef van 24 steken en 38 naalden op 10×10 cm. Dit is ongeveer naald 3 of nog een iets dunnere naald als je los breit. Olivier wordt ongeveer 32 cm lang.

  .

 • Olivier van Schoppel Zauberball katoen

  13,30

  Olivier is een fantasiebeest dat bestaat uit verschillende kleurvlakken, die wel allemaal aan elkaar worden gebreid. Het patroon beschrijft uitgebreid hoe je dat kunt doen. Deze Olivier wordt gebreid van Schoppel zauberball katoen. Dit is een in kleur verlopend katoenen garen van de zauberball familie. Op de bollen zitten lange stukken van 1 kleur, en zo kun je voor de verschillende onderdelen van Olivier verschillende kleuren kiezen. Voor Olivier is 1 bol nodig.

  Zauberball katoen is een biologisch garen van de firma Schoppel uit Duitsland. Dit garen wordt geleverd in bollen van 100 gram met een lengte van 400 meter.

  Brei Zauberball katoen voor knuffels met een stekenproef van 30 steken en 38 naalden op 10×10 cm. Dit is naald 2,25 of 2,0. Olivier wordt ongeveer 27 cm lang.

  .

 • Olivier van Schoppel Relikt

  19,20

  Olivier is een “patchwork” knuffel waarin verschillende kleuren van hetzelfde garen worden gecombineerd.Deze Olivier wordt gebreid van Schoppel Relikt.
  Dit is een gerecycled garen dat wordt gemaakt van de vezelresten die overblijven bij de productie van allerlei sokkengarens. Het garen voelt tweed-achtige aan en het heeft een prettige, wat stoere uitstraling. De samenstelling is 75% wol, en 25% diverse synthetische vezels. Het garen wordt geleverd op bollen van 50 gram met een looplengte van 135 meter. Voor 1 knuffel zijn 4 kleuren nodig.

  Brei de knuffel op naald 3 of 3,5 met een stekenproef van 22 steken en 30 naalden op 10×10 cm.

  De knuffel wordt ongeveer 40 cm lang; de zithoogte is 25 cm.

  .