Toont alle 4 resultaten

 • Rikki de Rat van Schoppel Zauberball katoen crazy

  13,80

  Deze rat wordt gebreid van Schoppel Katoen Crazy. Dit is een mooi, in kleur verlopend katoenen garen. Wij vinden dit biologisch katoenen garen een feest om mee te breien. Het garen wordt geleverd op bollen van 100 gram, met een looplengte van 200 meter, niet te dun en niet te dik dus.
  Op de bol zit ruim voldoende garen voor een rat.

  Brei Schoppel Katoen crazy met een stekenproef van 20 steken en 28 mld op 10×10 cm. Dat is ongeveer naald 3,5.
  Rikki van dit garen wordt ongeveer 38 cm lang.

 • Rikki de Rat van Zauberball katoen

  Vanaf: 12,50

  Dit Ratje wordt gebreid van Schoppel zauberball katoen. Dit is een in kleur verlopend katoenen garen van de zauberball familie. Er zitten lange stukken van dezelfde kleur op de bol, en daardoor kun je een beetje spelen met de kleuren. Alle kleuren voor Rikki en haar kleertjes zitten op 1 bol. Er is ruim voldoende garen, dus je kunt uitkiezen welke kleur je gebruikt voor de kleertjes en de rat.

  Zauberball katoen is een biologisch garen van de firma Schoppel uit Duitsland.
  Dit garen wordt geleverd in bollen van 100 gram met een lengte van 400 meter.

  Brei Zauberball katoen voor knuffels met een stekenproef van 30 steken en 38 naalden op 10×10 cm. Dit is naald 2,25 of 2,0. De rat wordt ongeveer 25 cm lang.

  .

 • Rikki de Rat van Schoppel lifestyle

  Vanaf: 13,60

  Deze Rikki wordt gebreid van Schoppel Lifestyle.

  Lifestyle is een superwash wollen garen van de firma Schoppel uit Duitsland. Lifestyle is mooi glad en een beetje elastisch en het breit daardoor heel prettig. Het resultaat is een mooi en regelmatig breiwerk. Lifestyle is beschikbaar in effen kleuren en als een veelkleurig garen waarin vanzelf een patroontje komt.

  Dit garen wordt geleverd op bollen van 50 gram met een lengte van 150 meter.

  Brei Lifestyle voor knuffels met een stekenproef van 24 steken en 38 naalden op 10×10 cm. Dit is ongeveer naald 3 of nog een iets dunnere naald als je los breit. De rat wordt ongeveer 31 cm lang.

   

 • Rikki de Rat van Scheepjes katoen

  Vanaf: 6,50

  Dit Ratje wordt gebreid van Scheepjes Sunkissed en/of Scheepjes Organicon. Van deze katoenen garens van het merk Scheepjes kun je mooie knuffels breien. Het garen breit prettig, en voelt zacht aan. We bieden de keus uit de effen biologische Organicon en de gemêleerde Sunkissed. De garens hebben dezelfde looplengte en breien hetzelfde, daarom kunnen ze goed worden gecombineerd.

  Het garen wordt geleverd in bollen van 50 gram met een lengte van 170 meter.

  Brei deze scheepjes katoen met een stekenproef van ongeveer 30 steken en 36 naalden op 10×10 cm. Dat is naald 2,25 of 2,5. De rat wordt ongeveer 28 cm lang.

  .