In de uitverkoop

Voor het eerst in de webwinkel van Zijmaakthet, garen in de uitverkoop. Wij gaan stoppen met de verkoop van Debbie Bliss ecobaby en ecobaby-print. De voorraad die er nog is, wordt verkocht met een korting van 25%. Er zijn veel pakketten waar dit garen in wordt gebruikt (klik op de foto om het pakket te bekijken):

Dit garen is heel geschikt voor knuffels, maar je kunt er ook heel goed een (kinder)trui van breien.

Wees er snel bij, de voorraad is beperkt

Daar word je blij van

Vorige week kwam een deel van de nieuwe collectie van Schoppel binnen. En daarbij zat een nieuwe kleur Edition 3.
ik heb er een mooie Victoria van gebreid. Beer is blij met haar nieuwe hondje. Ze zorgt er goed voor en gaat elke dag trouw uit wandelen.

Ik wordt erg blij van het garen Edition 3. De kwaliteit is super. 100% wol en toch machine-wasbaar, en er zijn wondermooie kleurcombinaties. We hadden al heel wat kleurcombinaties. de roze/rode rechts onder is de nieuwe.

De beer op de eerste foto heeft een broek aan van Edition 3.

Er komen vast nog meer knuffels in deze mooie kleur, maar Victoria is de eerste.

Kikker in pastel tinten.

Voor ons is dit een leuke tijd in het jaar. De nieuwe kleuren en garens van Schoppel komen uit. Daarbij zat dit garen, een soort  regenboog, maar dan in pastel-tinten.

We hebben er een kikker van gebreid, de kleuren komen goed tot hun recht, en Kikker is wel blij met dit velletje.

Als je deze kikker mooi vindt, wees dan snel, we hebben alvast 2 bollen van dit mooie wollen garen, nieuwe voorraad komt pas in het najaar.

 

 

Verzameldoosjes voor patronen: nu in de winkel.

Sommigen hebben ze al gezien op de handwerkbeurs, de verzameldoosjes voor de patronen van Zijmaakthet. Nu zijn ze ook via de webwinkel te bestellen.

Doe alle Zijmaakthet patronen bij elkaar in het doosje; het doosje past gesloten mooi tussen de boeken in de boekenkast.

Het doosje is ook geschikt als cadeaudoosje voor een pakket van Zijmaakthet.

Helaas past het doos je niet door de brievenbus. Het moet dus als pakket verzonden worden. Geen nood, trakteer jezelf op een mooi pakket van Zijmaakthet, en dan kan het doosje mee worden gestuurd.