Katoen!!

Al een hele tijd is vrijwel de volledige collectie Schoppel katoen in productie. Maar het schiet op. Deze maand komen de meeste garens weer op voorraad. Eén nieuwe kleurstelling van de Schoppel zauberball katoen is deze week al gearriveerd. En wat voor kleuren!! Kijk nou:

Schoppel zauberball katoen “Lente”

Allerlei tinten oranje en roze, en zo hier en daar een beetje geel. Ik zou me zo 2 weken opsluiten en er een trui voor mezelf van breien.

Dat ga ik toch niet doen, ik heb net een trui voor mezelf af, en … ik gun het jullie om mee te genieten van dit moois.

Als voorbeeld heb ik er een Knorretje van gebreid. Knorretje is erg blij met zijn mooie roze/oranje velletje en hoopt dat hij snel vriendjes krijgt ergens in het land.

Knor van Schoppel zauberball katoen “Lente”

Het leuke is dat er in dezelfde tinten ook een dikkere katoen komt. Daar heb ik een tijd geleden al een varken van gebreid voor in het patronentijdschrift van Schoppel. Dat garen komt in de loop van deze maand.