Vermist

Het waren 4 fantastische dagen,  de handwerkbeurs in Zwolle,  maar wel heel, heel druk,  en daardoor heb ik nu pas de fut gevonden om hier een berichtje te schrijven over de beurs. Alle drukte ten spijt blijft het één groot feest,  al die blije mensen,  al die mensen die trots zijn op de knuffels die ze al gebreid hebben,  en zij die het er toch maar eens op gaan wagen.

Ik blijf het bizar vinden, dat een hobby uit kan groeien tot wat Zijmaakthet nu is.

Die prachtige dagen hebben helaas wel een klein verdrietig randje.  4 van de knuffeltjes die met ons mee gereisd zijn naar Zwolle zijn niet mee terug gekomen,  ze zijn gewoon verdwenen.

Het zijn:

 
mijn hele kleine aapje, die natuurlijk nog veel te klein is om alleen de wijde wereld in te gaan,
 
 
het kleinste kikkertje van deze foto,  die hier nog bij vader kikvors op de knie zit,  het lijkt bijna de oever van de Rotte.
 
 
en deze Karel en Suusje,  zij zijn dan gelukkig nog met z’n tweeën in de grote boze wereld.
 
Ik vind het heel erg jammer dat dit is gebeurd,  bij een volgende beurs zal ik de knuffels toch vast moeten zetten,  terwijl zij daar eigenlijk niet van houden.
 
Dat er gestolen wordt uit een stand is natuurlijk niet leuk,  maar de knuffeltjes,  daar zit veel van mijn tijd en liefde in.
 
Vandaar dit opsporingsbericht,  mocht u één van deze knuffeltjes in uw bezit hebben,  wees dan zo sportief om ze terug te sturen,  ze horen bij de andere knuffels en bij mij en Anna.