Beurzen enzo

 
Dit is Lijs die net doet of ze een schaapje is.

Over ruim 3 weken is de handwerkbeurs in de IJsselhallen in Zwolle.  Ik heb daar een stand en dus kan iedereen daar de knuffels in levende lijve komen bewonderen,  en om inspiratie op te doen voor knuffels om zelf te gaan breien.  Ik ben al aan het nadenken over wat er allemaal gedaan moet worden. 

Ik leg de laatste hand aan het patroon van poes en hond,  komende week moet het naar de drukker,  zodat het op tijd klaar is en op de eerste beursdag voor het eerst in de verkoop kan gaan.
Daarnaast zorg ik ervoor dat alle voorraden garens op pijl zijn,  best lastig,  het is moeilijk om te voorspellen welke garens er op de komende beurs favoriet zullen zijn.
 
 
Zijmaakhet is sinds januari 2011 een bedrijf,  de knuffels en ik gaan dus het 4e jaar in.  Sinds het begin zijn we enorm gegroeid,  zo zeer dat het mij zo nu en dan wat veel wordt.
 
Ik heb daarom besloten dat we dit jaar alleen naar de handwerkbeurzen gaan,  in februari in Zwolle,  en in oktober in Rijswijk; alle andere beurzen en markten slaan we over,  ik ben dus niet op de breidagen in maart in Amersfoort.
 

 


Ik verheug me erop om het na de beurs in Zwolle wat rustiger te hebben, zodat ik,  net als het beertje hierboven, de tijd zal hebben om te genieten van het lentezonnetje.
En, om te werken aan een nieuw ontwerp,  dat al heel wat plaats inneemt in mijn hoofd.