Zo’n mooi kleurtje

kleur herfst

In februari gingen Anna en ik naar Duitsland,  naar de presentatie van de nieuwe garens en kleuren van Schoppel; ik schreef daar al een keer eerder over.  Daar zagen we deze nieuwe kleur zauberball 100,  en we waren gelijk allebei heel enthousiast.  Helaas, helaas moeten de nieuwe garens dan eerst nog geproduceerd worden,  dus het duurde nog even voor het garen in huis was,  maar nu hebben we toch een behoorlijke voorraad.

Ik ben gelijk gaan breien,  een lief klein,  maar heel eigenwijs aapje,  gebreid op naald 2. Eén foto was niet genoeg,  het moest gelijk een hele fotoshoot worden,  zie hier het resultaat.

zmhaapje7zbhaapje6zbhaapje5zbhaapje4zbhaapje3zbhaapje2zbhaapje1

 

Ze staat er mooi op toch?  Zauberball 100 is zo’n typisch Schoppelgaren met veel kleurtjes op 1 bol,  alle kleurtjes voor dit aapje zitten op de bol.  Er zitten telkens lange stukken van dezelfde kleur op de bol,  je kunt er dus een beetje mee spelen.  Windt de bol een eindje af op een klein bolletje om de kleur te zoeken die je wilt hebben.  Er is nog aardig wat over van de bol,  daar kan nog gemakkelijk een broekje voor dit aapje uit,  maar dat moet ik nog breien.

Toen dacht ik ineens aan die andere kleurstelling van Zauberball 100,  die ik een keer besteld heb,  maar waar nog geen voorbeeld van was.  Nog een aapje dus.

zbhaapje8 zbhaapjes9 zbhaapje11 zbhaapje10

Heel vrolijk in regenboogkleuren,  en de kleur voor het gezicht zit ook op de bol.  En dus springen er hier al weer 2 aapjes rond,  ze zijn gelukkig in goed gezelschap.

3 thoughts to “Zo’n mooi kleurtje”

  1. Wat een toffe aapjes zijn het geworden, superschattig! Dit is inderdaad hele leuke wol om knuffeltjes mee te maken! Ik ben verkocht 😉
    Grtjes, rita.

  2. Ongelooflijk mooie kleuren weer van Schoppel. Ik brei er heel graag mee,het resultaat is altijd zeer bevredigend. En de aapjes zijn weer erg leuk.

Reacties zijn gesloten.