Jacobus van Noro Taiyo


kleur 63
Dit aapje is gebreid van Noro Taiyo,  een garen met die karakteristieke Noro uitstraling.  Dit garen bestaat voor 50% uit katoen,  en verder zit er zijde en wol in.  Alle bolletjes bevatten veel verschillende kleurtjes,  en je kunt zo’n aapje dan ook breien uit 1 bolletje.  De lichte delen van de bol gebruik je voor het gezicht,  en de donkerder voor het lijfje van de aap.

Ik heb al wel eens eerder een aapje van dit garen gebreid.

Jacobus van Noro Taiyo 49JacobusTaiyo2

En ook toen al was ik erg enthousiast over de structuur en uitstraling van een knuffel van dit garen.  Ik vond het dan ook helemaal niet erg om nog een aapje van dit garen te breien voor een wolwinkel in Vollenhove,  het Voorpand.

kleur 63

Het nieuwe aapje voelde zich al helemaal thuis in het wijdse Groninger land,  maar ik denk dat hij zich tussen de bolletjes wol in Vollenhove ook wel zal vermaken.

Kleur 63

 

2 thoughts to “Jacobus van Noro Taiyo”

Reacties zijn gesloten.