100 Apen uit Bulgarije!!

 De apen uit Bulgarije, 100 in getal,  zijn er!! en donderdag en vrijdag zijn ze te koop op de handwerkbeurs.

Helaas kan ik nu niet verwijzen naar mijn logje op mijn web-log log, waar ik het verhaal over deze apen vertel en ik heb nu geen tijd om alles op te schrijven. Meer informatie vind je op de bera vera site.

 Ik heb ze nog niet in handen gehad, ze zijn in Den Haag, maar vanavond kan ik al die dozen met aapjes bewonderen.

Morgen mogen ze gezellig mee naar de handwerkbeurs. Op vorige beurzen waren er altijd mensen die wel een aap willen, maar die niet willen of kunnen breien.

11 thoughts to “100 Apen uit Bulgarije!!”

 1. aan de ene kant leuk voor de niet breiers en fijn voor de verdiensten in Bulgarije, maar toch een ietsiepietsie zonde van het unieke “ik kan apen breien” gevoel.
  het zij een ieder gegund hoor.

 2. Oh wat mooi, Annita en wat een superleuk project. Ik krijg ook veel vraag of ik een aap wil breien, maar ik wil dat wel voor een neef of nichtje, maar de rest verwijs ik nu via jou naar deze site. Hé, ik zag dat jouw url op mijn blog al 158 keer is gebruikt. Leuk vind ik dat. En leuk om te zien, dat ik weer rechts bij jouw in beeld kom. Hoe het werkt, ik moet nog van alles uitvinden, maar leuk is het wel. Veel plezier in het Rotterdamse.

 3. Wat een feest zal dat zijn al die apen. Heb ook een aantal gemaakt en een van de kinderen moest op school een verhaal maken over Helden (Kinderboekenweek) en heeft het over Apenpower gedaan. Zij had toen 3 apen mee. Veel positieve reactie’s op de apen.

 4. Dat heb ik ook, wat Corrie schrijft.Zie en lees niet zoveel meer.

  Maar gelukkig heb ik ze mogen bewonderen in AHOY !!

  Het het nieuwe patroon bij jou gekocht en hopelijk lukt het nu wel.

  Succes nog in Ahoy vandaag en morgen. Geniet er maar van.

  Groetjes José

 5. oei oei oei, een apen invasie op de handwerkbeurs, en de een nog schattiger dan de andere, heel veel succes met de verkoop

 6. Wat bijzonder en wat maakt je bedrijf een groei door! Gelukkig heb je veel volgers die de geschiedenis van de aapjes en al je knuffels kennen!! Ik hoop dat je ze allemaal een goed thuis kunt geven.

Reacties zijn gesloten.