Vera – het patroon in het Nederlands is klaar

Het patroon van Vera in het Nederlands is klaar. Kijk hier hoe je het patroon kunt bestellen.
De Vera op de foto’s van dit patroon heb ik gebreid van Shetlandwol van Finlandia. Dat is dunne (225 meter op 50 gram) effen wol die beschikbaar is in 115 kleuren. Ik 12 kleuren gebruikt en gebreid met 4 dubbele draad op naalden 5,5. Door telkens 1 van de vier draden van kleur te laten wisselen krijg je een prachtig verlopend effect. Ik heb het breiwerk gewassen voor ik de beer heb opgevuld. Het resulaat is een grote (55 cm) beer, die voor Shetland wol verrassend zacht aanvoelt. Als het gedrukte patroon klaar is, dan verhuist deze beer met de patronen naar Bergen.

De foto’s van deze beer heb ik gemaakt bij de oude watermolen in Oele bij Hengelo in Overijssel.
I am working on the translation, it will be ready within 1 week.

10 thoughts to “Vera – het patroon in het Nederlands is klaar”

  1. heel fijn dat je weer te volgen bent. ik heb het vera patroon gelijk besteld en betaald. hoop dat ik vera snel kan breien. groetjes michèle

  2. Awwwwwww, wat een ontzettend lieve beer!! Die komt direct op het lijstje voor vervolg kindercadeaus (ze zijn allemaal al voorzien van een hangoorkonijn…)

  3. fijn je weer gevonden te hebben. Miste je enorm. Mij apencollectie heeft zich uitgebreidt naar dochters in diverse delen van het land.Een van hen heeft zelfs een Facebookpagina voor Johnjohn M’api gemaakt. Dus kan ik mijn pleegkinderen blijven volgen.
    //www.facebook.com/profile.php?id=100002725048201&sk=wall
    dus nogmaals bedankt voor jouw inspiratie die op mij overslaat.
    Mijn volgende project is natuurlijk beer Vera.

Reacties zijn gesloten.