Zijmaakthet is terug

Andere plaats, hetzelfde idee.  Omdat weblog nog steeds niet weer werkt, en ze werkelijk niet kunnen zeggen wanneer één en ander wel weer zal werken, blog ik hier maar verder.

De afgelopen 3 weken was ik op vakantie, ik dacht dat ze bij weblog mooi de tijd hadden om mijn blog weer te herstellen, maar nu ben ik terug, het werkt nog steeds niet, en dus begin ik nu maar hier, gewoon verder op dezelfde voet.

Velen hebben mij de afgelopen weken gevraagd wanneer mijn weblog er weer zou zijn en ik wist het niet.

Nog blog ik op een andere plaats en helaas ik heb mijn oude weblog niet om aan te kondigen waar deze log te vinden is. Dus: zegt het voort, zegt het voort, als je iemand weet die mijn weblog leest, laat hem dan even weten dat ik nu hier “woon”. Ik zou het leuk vinden als je een reactie achter laat, ook als je dat anders niet doet, desnoods anoniem. Op die manier kan ik zien hoeveel mensen mijn nieuwe blog hebben gevonden.

De direct volgende vraag was: wanneer kan ik het patroon van Vera kopen.

Nu, ik ben net terug van vakantie, en in mijn vakantie heeft een aantal mensen het patroon proefgebreid. Deze week zal ik de laatste wijzigingen in het patroon aan brengen en, als er geen rampen gebeuren, dan is het patroon volgende week via deze site en via ravelry te koop.

Op de foto hiernaast zie je de laatste Vera die ik heb gebreid – in Hongarije. Ze is gebreid op naald 3, daarmee is het een klein beertje dat los kan staan.

48 thoughts to “Zijmaakthet is terug”

 1. Ik heb het patroon van Jacobus op de markt in Haarlem gekocht bij Weldraad. Was dan ook blij verast dat hij in eens op dook bij Krashna al mascotte. Dan blijkt de wereld weer klein te zijn. Vroeg mij nog of waarom hij Jacobus heet. Het toeval wil dat ik twee zelfgehaakte apen heb die Jakko en Jacoba heten.

 2. Hallo Annita, wat goed dat je weer leesbaar bent!
  Wil je even een mailtje sturen zodra “Vera”verkoopklaar is?
  Dan kunnen we dat patroon ook in de winkel gaan verkopen.

  groetjes van Evodie

 3. Ha Annita wat fijn dat je er weer bent met al je moois. Zal het zoveel ik kan doorgeven dat je hier een nieuw plekje hebt gemaakt.
  Lieve groetjes, Anje.

 4. Fijn je weer gevonden te hebben. Zal het zeker voort zeggen.
  Het lukt me niet om het bericht via Google te posten dus nu maar anoniem.

  Groeten,
  Jacqueline

 5. Wat leuk dat je er weer bent, ik begon je leuke beestenboel al te missen.
  Ik zal je nieuwe blog ook in mijn zijkolom zetten, dan komt hij steeds naar boven als er een nieuwe post wordt aangemaak

 6. Hoi Annita! Had het hele WWW al afgezocht naar een bericht van jou! Ik ben namelijk bezig met je sokkenpatroon, maar ik ben dat patroon juist kwijt en heb het hard nodig ;-)! Ben je van plan om het weer gratis op je blog te zetten? Of te koop? (ik ben helemaal niet wanhopig hoor…)

  Groetjes,
  Marieke

 7. ik fluister het zachtjes…..

  zijn er nog plannen voor een gebreide kerststal dit jaar ?

  breigroet Cathérine

 8. Hoi Annita,
  Hehe, ook ik heb je weer gevonden. Het zat zo in mijn vaste gewoonten om even je blog te bekijken als ik online ging. Dat heb ik een tijd gemist, zeg! Sjonge wat duurde dat lang bij die jongens van web-log… Gelukkig heb ik je via ravelry weer gevonden ik kan ik je leuke verhalen en foto’s weer volgen. Succes!

 9. Hoi Annita,

  Goed dat je weer een weblog hebt; ik heb je gemist. Ik heb je gevonden via de breistartpagina.

  Groeten Nel Boesewinkel

 10. hallo Annita,
  heb je gelukkig weer gevonden via weblog van breimonster. heb je gemist. Veel succes!
  Simone

 11. Hoi Anita,

  Ik heb je gevonden via de weblog van Wieke van Keulen.
  Fijn dat je er weer bent.
  Gr. Marja

 12. Hoi Annita,

  Ook ik ben blij dat ik je weer heb gevonden. Ik heb je via Ravelry gevonden.
  Groetjes,
  Marion

 13. Fijn dat ik je weer gevonden heb. Via Google zoekterm Annita Wilschut heb ik je site weer gevonden.

  Truus

 14. ik vind het fijn dat ik je weer gevonden heb. ik volg je blog graag.
  groetjes sylvia.

 15. Gevonden via Wieke! Ik zocht je voor het patroon van Vera…. even wachten nog :-)) Hartelijks, Barbara

 16. Gelukkig heb ik je weer gevonden via Blij dat ik brei. Heb je meteen aan m’n lijst met blogs toegevoegd.
  Groetjes,
  Marian

 17. Hoera, weer terug op het net. Kon u niet vinden maar eindelijk nu wel.Blij dat ik brei heeft mij attent gemaakt op u.
  Nu kan ik u weer fijn volgen.

 18. Joepie, weer online!
  Fijn om je weer te kunnen volgen. (gevonden via Wieke van Keulen)
  groetjes Nienke

 19. Hoi Annita,
  Ik heb je weer gevonden hoor! Ik hield het al steeds in de gaten. Mijn Jacobus was onlangs klaar en ik heb er een bericht over geschreven op mijn weblog. Ik wilde daarin natuurlijk naar jou linken, maar dat lukte nog niet. Nu vond ik al ‘googlend’ deze weblog, heb direct een link gemaakt in mijn weblog en ook een berichtje op Facebook gezet. Genoeg reclame? En ik ben natuurlijk volger geworden!
  Groetjes, Alyt Vlieg

 20. Hejhej,
  Eindelijk, ik heb je weer gevonden. Van een vriendin vandaag je nieuwe log gekregen. Ik kijk bijna elke dag wel even. Word er altijd vrolijk van om al je knuffels te zien.Ik heb je gemist! Groetjes uit Zweden. Linda

 21. Heb lang geprobeerd en m’n ogen goed de kost gegeven op het net. Zag ineens ergens een reactie met de naam Annita(dubbel ‘n) en ja, Bingo. Je nieuwe blog. Fijn dat je er weer bent.

  Groetjes Mieke Rijnhart en Jacobus en Jacobien.

 22. Ik ben blij dat ik je weer gevonden heb.Had zelf ook een weblog en heb het meeste terug gevonden maar het is niet meer compleet en ik kan er ook nog eens niks mee,erg jammer.Wel heb ik nu alles op een DVD staan zodat ik voor mijzelf nog eens terug kan kijken.
  Hartelijke groet.
  Marrie-Jette

 23. Het is wat hoor met web-log…
  Inmiddels je nieuwe adres in m’n menu gezet. Al met al erg vervelend allemaal (zei zij die ook een weblog bij web-log heeft/had)

 24. oef teruggevonden !!
  gewoon via google (3e hit: “wieke van keulen”) – lukte een paar weken terug nog niet.
  ben heel blij dat ik weer kan meelezen nu, hopelijk heb je snel je oude content terug !
  succes,
  mamaEs

 25. He, gelukkig ik heb je weer gevonden! Fijn dat ik je weer kan volgen, je maakt zulke mooie dingen.

  verder heb ik nog de vraag of je nog een kant & klare “vera” te koop hebt, ze zijn zo leuk en mijn nichtje wil er graag eentje, maar helaas ik ben niet zo’n erg goede breister. Ik brei wel, maar…. alleen maar simpele dingen
  Groetjes
  Femke

 26. Hiep Hoi,
  Ik heb je weer gevonden.
  Ik kan weer genieten van je mooie handwerk en sosm pronk ik er mee; heb je dit al gezien?
  Hartelijke groet en tot laters
  Gerrie

 27. Heb al heel wat mensen naar jou site verwezen maar helaas was je verdwenen……..Ik ben dus heel blij dat ik je weer gevonden heb!Zelf heb ik al 3 van je patronen gemaakt,echt superleuk om te doen.Veel succes met je bedrijf.Nelleke

 28. hallo ik ben 12 jaar en ben dol op de dingen die je breidt mijn lievelings is jacobus het aapje

Reacties zijn gesloten.