Schoppel edition 6

 

3 weken gelden liet ik de nieuwe kwaliteit Schoppel Edition 3 zien.  Een mooi veelkleurig garen dat met 150 meter op 50 gram geschikt is voor breinaald  3. Schoppel heeft echter gelijk met de edition 3 ook de kwaliteit edition 6 geïntroduceerd. Dat garen is veel dunner dan de edition 3 (300 meter op 50 gram) en het is beschikbaar in dezelfde kleurstellingen als edition 3.
Ik word daar erg blij van,  de ideeën borrelen gelijk op. Twee diktes in dezelfde mooie kleurstellingen, dat schreeuwt om moeder/vader en kind knuffels en die hebben we dan ook gemaakt.kleur dauwpunt met oud rozeHier zie je Jacobus met een kindje.  Het kindje is gebreid op naald 1,5. Deze dunne naadjes zijn als rondbreinaald en als sokkennaaldjes beschikbaar in de webwinkel. Het is natuurlijk wel behoorlijk fijn werk,  maar het garen werkt heel prettig en daardoor brei ik fijn aan dit priegelwerk.

kleurstelling grondmonster Hier zie je Joris met Jorisje, ze kunnen het prima samen vinden.

SONY DSCTot slot is hier Victoria met haar pup.
Anna heeft zich vandaag uitgesloofd en al deze lieverds in de webwinkel gezet.

En natuurlijk is het onrustig hier in huis,  er zijn ineens heel wat knuffels met een kinderwens!!!