Een warm welkom

Vorig weekend sprak ik mijn oudste dochter, toen 39 weken zwanger van mijn 2e kleinkind. Zij zei: “Mam, zo’n gebreid slaapzakje, zo-een met kabels, denk je dat dat nog kan.

Dat is wel een heel eind breien in één week, zelfs voor mij. Maar ja,  ik vind het dan toch weer zo leuk dat ze het vraagt. Ik had geluk, in het vorige bericht hebben jullie gezien dat er net een grote doos mooie dikke katoen in huis was gekomen, voldoende voorraad per kleur dus. Ik heb al mijn breiwerk gelijk laten vallen, een slaapzakje, op pen 4,5, dus dat schiet wel op.

Ik heb dit patroontje gebruikt, en deze bolletjes katoen uit de voorraad gehaald, in de kleur avocado, 9 bollen gingen er in het slaapzakje. Als ik eenmaal bezig ben, gaat het wel vlot.

Deze brutale aap vond gelijk een lekker bedje. Ik zie het al voor me,  als die kindje ruim uit de slaapzak is gegroeid, kan het lekker aap in bed stoppen.

Er is een week voorbij, 40 weken, nog geen baby …….

One thought to “Een warm welkom”

Reacties zijn gesloten.