Gijs

Dit is Gijs, de nieuwe knuffel van Zijmaakthet. Gijs is een lieve knuffel met lange slungelarmen en benen. Het patroon van Gijs is klaar en het ligt nu bij de drukke. Tijdens de handwerkbeurs in Zwolle, van 14 tm 17 februari gaat het patroon van Gijs in de verkoop.

Natuurlijk wonen er hier al heel wat Gijsjes. grote en kleine, wollen en katoenen. Met het ontwerp van Gijs wilde ik terug naar de basis. In de loop van de tijd zijn de patronen van Zijmaakthet steeds ingewikkelder geworden. Ik wilde nu graag een knuffel kopen met zo min mogelijk verschillende technieken. De verbinding van het lijf aan het hoofd, en de armen en benen aan het lijf worden allemaal op dezelfde manier gemaakt, en verder is het alleen rondbreien, meerderen en minderen. Natuurlijk zitten er in Gijs geen naden.

De Gijsjes hier in huis staan te popelen om naar Zwolle te gaan, van mij mag het nog wel even duren, ik moet nog een boel doen voor de beurs.

One thought to “Gijs”

Reacties zijn gesloten.