Weer Thuis, de webwinkel is weer open.

Dit is een zaaltje op een riviercruiseboot, waar een groep Amerikaanse breiers bezig is met knuffel van Zijmaakthet.

Ik ben al een paar keer op reis geweest met craftcruises, een Amerikaanse reisorganisatie, die groepsreizen aanbiedt op een cruiseboot, waarmee naar leuke bestemmingen wordt gevaren, en waar tijdens de dagen op zee breiles wordt gegeven, of gezamenlijk wordt gebreid. Voor mij als alleengaande reiziger ideaal, want met een groep mensen met een zelfde interesse heb je al gauw een klik.

Ik had echter ook een 2e doel, ik wil graag les geven op deze cruises, ik vind het erg leuk om mijn breikennis door te geven, en bovendien kun je als docent (bijna) gratis mee op reis.

Dat is (een beetje) gelukt. In de week voor Pasen ben ik mee geweest op een riviercruise, ik heb daar les gegeven in de magic loop techniek. Daarna gingen mijn medereizigers aan de slag met een knuffel, en ik was beschikbaar om te helpen.

Nu is een riviercruise een beetje een vreemde eend in de bijt bij craft cruises, een riviercruiseboot vaart nooit een hele dag, en dus is er niet zo veel ruimte om les te geven. Maar, ik was wel mee, en volgens mij waren de breiers wel enthousiast. En nu hoop ik dat ik wordt uitgenodigd om ook een keer als docent mee te gaan op een cruise op zee……

Onze rivier cruise (Tulip Time Cruise) reisde door Nederland en België.

Er werd breigaren gekocht in Amsterdam

Er werd geshopt in Rotterdam

We gingen wafels proeven in Gent,

en molens kijken bij Kinderdijk.

We gingen wandelen over de markt in Antwerpen,

en gingen naar een kantmuseum in Brugge.

We hebben genoten van het bijna onNederlandse mooie weer, en als het goed is, is iedereen nu weer veilig thuis in Amerika.

Ik heb een leuke reis gehad. Het is leuk om mijn eigen land vanaf een andere kant (vanaf het water) te bekijken, en we werden geweldig verwend op de cruiseboot.

Maar nu ben ik weer thuis, ik kijk uit naar een rustige zomer, ik denk na over een nieuw ontwerp, en hoop jullie allemaal weer te zien in de webwinkel.

One thought to “Weer Thuis, de webwinkel is weer open.”

  1. Wat een heerlijke reis heb je gemaakt en zo leuk dat je les kon geven aan de dames.
    Mooie steden en gebouwen gezien, maar het leukst was natuurlijk die prachtige wolwinkel in Amsterdam 🙂

Reacties zijn gesloten.