Zijmaakthet barst uit haar voegen!!!

Al jaren lang verzamel ik steeds meer knuffels en breigarens in mijn huis. En nu wordt het langzamerhand te vol. Voor veel breigarens geldt dat ze een tijd lang goed verkopen, om daarna uit de belangstelling te verdwijnen. Maar dan is er nog wel wat over, en dat blijft hier liggen. Op die manier slibt mijn huis langzaam maar zeker dicht.

Ik ben van plan om de komende tijd het te veel in de uitverkoop te doen met zeer aantrekkelijke prijzen. Ik hoop zo weer ruimte te krijgen voor allerlei leuke en mooie en nieuwe garens, en natuurlijk knuffels die van deze garens gebreid worden.

Om te beginnen is er 50% korting op de naturfasern katoen. Dit is een mooie en zachte te katoen die wordt geleverd op strengen van 100 gram met een looplengte van 170 meter, nu voor slechts € 4,20 per 100 gram. Op naald 3,5 brei je er mooie knuffels van. Maar op naald 4 brei je er vlot een heel comfortabele trui van. En ik kan het weten, want ik heb zelf zo’n super trui.

Van dit garen kun je allerlei knuffels breien. Voor een beer is 1 streng genoeg. Een aap gaat uit 2 strengen, een hoofdkleur en een kleur voor het gezicht. Er woont hier ook een prachtige Gijs van deze katoen, maar helaas heb ik daar nu geen foto van. Gijs brei je van 2 strengen in 2 verschillende kleuren, hij wordt gestreept gebreid.

Het pakket voor de Lijsjes op deze pagina vind je hier, en het pakket voor Nellie, Floor en Lijsje vind je hier.

Wees er snel bij, de voorraad is beperkt.