Jutta met Krullen

Vanaf: 27.65 incl. BTW

Deze Jutta heeft gehaakte krulharen ipv gebreid rasta haar.  Bij de handleidingen vind je de uitleg over het haken van deze haren. Je kunt de krulharen natuurlijk op alle versies van Jutta maken,  hier bied ik deze combinatie aan,  omdat ik haar gewoon mooi vind.
Jutta is gebreid van katoen/wol van Naturfasern  op naald 3,5.,  ze is 40 cm lang. Jutta is in de klerenkast van aap Saar gedoken en heeft daar dit jurkje gevonden. Het jurkje is gebreid van Noro taiyo op naald 2,5.  Je kunt van dit garen ook prima de broek breien die op de patroon van Jutta staat. De haren zijn gehaakt van donkerbruin gemêleerd sokkengaren op naald 3 en 3,5.

Categorie:

Beoordelingen

  1. T Postma Postma

    hallo ik heb wel 8 juttas gebreid en 1 met gehaakt garen vond ik heel mooi heb het patroon niet meer .heeft een keer op de site gestaan zou het graag nog willen hebben.deandere 7 heb ik vas 3steken gebreid .heb momenteel weer een jutta op de naalden toch zou ik graag de gehaakte haren willen doen is het mogelijk dat ik het patroon kan krijgen? met vr.groet Tjitske

  2. T Postma Postma

    heel heel mooi.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Andere suggesties…