Set verwisselbare rondbreinaalden

79.00 incl. BTW

Een set verwisselbare rondbreinaalden van het merk Hiyahiya. De naalden zijn van uitstekende kwaliteit, de kabels zijn soepel en aansluiting naar de naald kan draaien,  zodat de kabel niet verdraaid raakt.  De naaldpunten kunnen goed vastgedraaid worden,  zodat ze niet vanzelf los gaan,  en de koppeling tussen kabel en naald is mooi glad

We hebben 2 verschillende soorten naaldpunten: Steel en Sharp. De Steel naalden zijn gewoon en de Sharp naalden zijn puntig, maar niet scherp.

De set bevat 8 paar naaldpunten van 2.75 mm, 3 mm, 3.25 mm, 3.5 mm, 3.75 mm, 4 mm, 4.5 mm, en 5 mm;  en 4 kabels van 40 cm, 60 cm, 80 cm, en 100 cm. De naaldpunten zijn ruim 12 cm lang,  het zijn de lange naaldpunten uit het hiya-hiya assortiment.

Het geheel is verpakt in een mooi etui,  versierd met chinees brocaat.

Wissen
Artikelnummer: hhset Categorie:

Beschrijving

Een set verwisselbare rondbreinaalden van het merk Hiyahiya. De naalden zijn van uitstekende kwaliteit, ze hebben een spitse,  maar niet scherpe punt,  de kabels zijn soepel en aansluiting naar de naald kan draaien,  zodat de kabel niet verdraaid raakt.  De naaldpunten kunnen goed vastgedraaid worden,  zodat ze niet vanzelf los gaan,  en de koppeling tussen kabel en naald is mooi glad

De set bevat 8 sets naaldjes van 2.75 mm, 3 mm, 3.25 mm, 3.5 mm, 3.75 mm, 4 mm, 4.5 mm, en 5 mm;  en 4 kabels van 40 cm, 60 cm, 80 cm, en 100 cm.

Het geheel is verpakt in een mooi etui,  versierd met chinees brocaat.

 

Extra informatie

Soort

Gewoon (Steel), Puntig (Sharp), Bamboe

Kleur

Aqua, Paars, Blauw, Blauw/Groen, Rood

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Set verwisselbare rondbreinaalden” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.