Betalen

Er zijn 3 mogelijkheden voor betalen bij Zijmaakthet. Tijdens het afrekenen kunt u de keuze maken uit betalen met iDeal, Paypal of een bankoverschrijving. Wanneer u kiest voor betalen via een bankoverschrijving, dan wordt uw bestelling verwerkt nadat de betaling is gedaan.  

Verzenden

De bestellingen worden elke dinsdag en vrijdag verwerkt. Bestellingen die op dinsdag/vrijdag voor 12 uur in de middag worden gedaan worden dezelfde dag nog verwerkt.
Bij een iDeal of Paypal betaling wordt de bestelling de eerst volgende dinsdag/vrijdag na de bestelling verzonden. Bij een bankoverschrijving wordt de bestelling pas verzonden als de betaling binnen is.

De verzendkosten zijn afhankelijk van het soort bestelling. Een aantal producten past in een  envelop terwijl andere producten met de pakketpost of met een brievenbuspakketje worden verzonden. Op deze manier proberen we de verzendkosten zo laag mogelijk te houden.

Voor zendingen die in een envelop passen (met name patronen) zijn de verzendkosten € 2.10 (voor 1 patroon), € 3.35 (voor 2-4 patronen) en € 4.15 voor meer patronen. Sommige kleine artikelen,  zoals losse breinaalden,  oogjes en knopen vallen ook in deze categorie. Voor het verzenden van een pakket rekenen we een gemiddelde van € 5.10 verzendkosten. Dit tarief geldt zowel voor brievenbuspakjes, als voor pakketten. De verzendkosten worden weergegeven bij het afrekenen.

Een uitzondering op de gewone regel zijn de oogjes. Het is relatief veel werk om 1 paar oogjes in een envelop te doen en te verzenden. Daarom zijn de verzendkosten voor 1 tot 4 paar oogjes 4 euro. Vanaf 5 paar oogjes wordt er slechts 2 euro verzendkosten gerekend.

Verzendkosten voor Europa: 1 patroon: € 3,00, 2-4 patronen €5,00, pakketten: € 12,50.

Retourneren

U mag hetgeen u besteld heeft binnen 14 dagen na ontvangst ruilen of retourneren. Neem voor het retourneren contact op met Zijmaakthet via info@zijmaakthet.com

Producten die u ruilt of retourneert dienen:

  • onbeschadigd te zijn;
  • te zijn voorzien van de originele verpakkingen, wikkels en/of labels;
  • ongebruikt en niet bewerkt te zijn.

De kosten voor de terugzending komen voor uw rekening.

In geval van retourneren zal Zijmaakthet binnen 30 dagen na ontvangst van de geretourneerde goederen het betaalde bedrag terugstorten.

Zijmaakthet heeft het recht geretourneerde producten te weigeren, of om slechts een deel van de betaling terug te storten, als teruggezonden producten niet voldoen aan de hierboven beschreven voorwaarden.