Toont alle 11 resultaten

 • Bewaardoosje voor de patronen

  4,50

  Een doosje om de patronen van Zijmaakthet in te bewaren. Zo heb je alles gemakkelijk bij elkaar. Het doosje is ook geschikt als geschenkverpakking voor een patroon met garens om het patroon te breien.
  Helaas past het doosje niet door de brievenbus, het wordt dus als pakket verzonden. Bestel het daarom bij mee met een andere bestelling die toch ook als pakket wordt verzonden.

 • Kersenpitten

  2,50

  Het is leuk om de handjes en voetjes van de knuffels te verzwaren. Voor wat grotere knuffels kun je hier kersenpitten voor gebruiken. De kersenpitten worden geleverd in zakken van 250 gram.

 • ChiaoGoo Breinaaldenset

  133,00139,00

  ChiaoGoo TWIST Lace verwisselbare puntenset 13cm 2.75-5.00mm

  Deze set bestaat uit:

  • rvs breinaaldpunten van 13cm lang in naalddiktes 2.75mm, 3.25mm, 3.50mm, 3.75mm, 4.00mm, 4.50mm en 5.00mm met schroefdraadmaat Small
  • 3x rode kabels voor rondbreinaalden van 60cm, 80cm en 100cm lang (gemeten incl. breipunten), met schroefdraadmaat Small
  • 2x eindstoppers
  • 2x T-sleutels
  • 1x connector
  • stekenmarkeerringen
  • naaldenmeter (naaldenmal)
  • 1x naaldenetui

  Standaard wordt deze set zonder naaldpunt 3.00 geleverd. Deze wordt in Nederland wel veel gebruikt en zeker voor Zijmaakthet knuffels is dat vaak een geschikte naaldpunt. Je kunt deze er voor 6 euro bijbestellen


  Let op: We hebben dit product niet standaard op voorraad. Zodra jou bestelling binnen komt kopen we de set in. Het leveren duurt ongeveer 1 week.
 • ChiaoGoo Rondbreinaalden

  13,00

  Deze rvs rondbreinaald RED Lace van ChiaoGoo is 100cm lang en bij ons verkrijgbaar in naalddiktes 1.50-4.00mm. Voor Zijmaakthet knuffels gebruiken we de magic loop techniek waardoor de lengte van de draad niet veel uitmaakt. Met 100 cm kun je makkelijk Zijmaakthet knuffels breien, maar heb je ook genoeg ruimte voor andere grotere projecten.

 • Knoopjes gekleurd 10 mm

  0,20

  Mooie gekleurde knoopjes voor op broekjes en jurkjes van de knuffels. LET OP: Voor kleinen kinderen kun je beter geen knoopjes gebruiken!

  Knoopjes zijn vrij goedkoop,  en daarom kan het niet uit om een enkel 1 knoopje goedkoop te verzenden:  Daarom rekenen we tot en met 4 knoopjes 4 euro verzendkosten, vanaf 5 knoopjes wordt dat 2 euro.  Wanneer je knopen mee bestelt met een grotere bestelling dan zijn er uiteraard geen verhoogde verzendkosten voor een enkel knoopje.

 • Buisverband

  10,20

  Het is leuk om de handjes en voetjes van de knuffels granulaat te stoppen. Om zeker te weten dat het granulaat niet door het breiwerk heen komt kun je het in een stukje buisverband stoppen. Dit buisverband is 2,5 cm breed. Het buisverband wordt verkocht in rollen van 20 meter.

 • Granulaat

  1,20

  Om de knuffels helemaal af te maken kunt u een beetje granulaat in de handjes voetjes en kont van de beesten stoppen. Dit maakt dat ze goed blijven zitten en dat de armpjes en beentjes leuk bungelen. Het is handig om het granulaat in een nylonkous of een stukje buisverband te doen, zodat de korreltjes niet door het breiwerk naar buiten komen.

  100 gram is genoeg voor 2 kleine knuffels of 1 grote.

   

 • Synthetische vulling

  3,807,40

  Deze synthetische vulling is erg geschikt voor de knuffels van Zijmaakthet.

  160 gram is genoeg voor een grote knuffel of meerdere kleine
  met 400 gram kun je een tijdje vooruit.

   

 • klein kokosknoopje

  0,20
 • Glasoogjes

  1,101,70

  Kleine zwarte glasoogjes,  die geschikt zijn voor kleine knuffeltjes.  Let op,  deze oogjes zijn niet geschikt voor kleine kinderen of babies.

  Ogen zijn vrij goedkoop,  en daarom kan het niet uit om een enkel paar ogen goedkoop te verzenden:  Daarom rekenen we tot en met 4 paar ogen 4 euro verzendkosten, vanaf 5 paar wordt dat 2 euro.  Wanneer je ogen meebestelt met een grotere bestelling dan zijn er uiteraard geen verhoogde verzendkosten voor een enkel paar ogen.

 • Veiligheidsogen

  1,00

  Deze ogen zijn zeer geschikt voor knuffels bestemd voor baby’s en kleine kinderen. Deze ogen worden in paren verkocht, dus voor 1  euro krijg je 2 oogjes.
  Omdat dit mooie glanzende ogen zijn,  gebruiken we deze ogen voor alle knuffels,  ook voor die voor grotere kinderen en volwassenen.
  De ogen worden bevestigd met een sluitring, als deze ring erop zit, krijg je hem er niet meer af.
  De zwarte ogen hebben een sluitring,  maar ook een gaatje in de steel.  Hier kun je een draad aan bevestigen om het oog in de knuffel te trekken.

  Ogen zijn vrij goedkoop,  en daarom kan het niet uit om een enkel paar ogen goedkoop te verzenden:  Daarom rekenen we tot en met 4 paar ogen 4 euro verzendkosten, vanaf 5 paar wordt dat 2 euro.  Wanneer je ogen meebestelt met een grotere bestelling dan zijn er uiteraard geen verhoogde verzendkosten voor een enkel paar ogen.