Toont alle 3 resultaten

 • Schoppel Edition 3

  6,95

  Schoppel Edition 3 is een superwash wollen garen van de firma Schoppel uit Duitsland. Edition 3 is mooi glad en een beetje elastisch en het breit daardoor heel prettig. Het resultaat is een mooi en regelmatig breiwerk.
  Dit garen wordt geleverd in bollen van 50 gram met een lengte van 150 meter.

  Brei Edition 3 voor knuffels met een stekenproef van 24 steken en 38 naalden op 10×10 cm. Dit is ongeveer naald 3 of nog een iets dunnere naald als je los breit.

 • Schoppel Relikt

  4,60

  Relikt is een tweed-achtig garen van de firma Schoppel. De samenstelling is ongeveer 70% wol en ongeveer 30% polyamide. Bij het spinnen van de zauberball garens blijven altijd stukken ongesponnen wol over. Deze stukken worden op kleur gesorteerd en gerecycled tot relikt. Op deze manier wordt er niets van de kostbare wol weggegooid. Relikt is een mooi garen met een heel eigen karakter.

  Brei knuffels van dit garen met een stekenproef van 22 steken en 30 naalden op 10 cm. Dat is naald 3 of 3,5.

 • Schoppel Katoen Crazy

  12,50

  Een katoenen versie van de Zauberball Crazy van de firma Schoppel uit Duitsland.
  Het is Schoppel gelukt om een mooie, erg zachte katoenen versie van de zauberball te maken. En dan ook nog van biologische katoen, kortom een ideaal garen om een knuffel van te breien.

  Brei dit garen voor knuffels op naald 3,5 zodat er een mooi dicht breisel ontstaat waar het vulsel niet doorheen schijnt.  De stekenproef is 18 steken en ongeveer 32 naalden op 10×10 cm.